عشق یعنی پاک ماندن در فساد// آب ماندن در دمای انجماد//در حقیقت عشق یعنی سادگی
آیات القرمزی ، شاعره بحرینی که با اشعار خود خشم خاندان آل خلیفه را برانگیخته و زندانی شده بود پس از 3 ماه حبس آزاد شده و مورد استقبال انقلابیون بحرین قرار گرفت.
به گزارش فارس، ظهر روز چهارشنبه پس از حدود یک ماه از صدور حکم حبس خود آزاد شد.
این شاعره بحرینی به اتهام تجمع با هدف ارتکاب جنایت و تحریک علیه نظام بحرین بازداشت و محاکمه و به گذراندن یک سال حبس محکوم شده بود اما با فشار افکار عمومی پس از تحمل سه ماه حبس آزاد و مورد استقابل مردم انقلابی بحرین قرار گرفت.
با اعلام این خبر دهها نفر در روستای صدد، زادگاه القرمزی به معابر عمومی ریختند و به شادی پرداختند.
بیت «نحن شعب یقتل الذل ویغتال التعاسة ... نحن شعب یهدم الظلم بسلم من أساسه» (ما ملتی هستیم که خواری و نگونبختی را از پای در میآوریم ... ما ملتی هستیم که بیخشونت، پایهی ظلم را از اساس بر میکَینم) از جمله اشعار این شاعره انقلابی است.
آیات القرمزی به دلیل سرودن شعری بازداشت و محکوم شد که در آن حمد بن عیسی پادشاه بحرین را خطاب قرار داد و اشعاری تند علیه وی سرود.
«ما بر خواری و بدبختی غلبه میکنیم... [شیخ حمد] آیا صدای فریادهایشان را نمیشنوی آیا صدای آه و نالههایشان را نمیشنوی؟» بخشی از همین شعر است.
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید...شاید
پرده از چهره گشاید...شاید
دست افشان...پای کوبان می روم
بر در سلطان خوبان می روم
میروم بار دگر مستم کند
بیسر و بیپا و بیدستم کند
میروم کز خویشتن بیرون شوم
در پی لیلا رخی مجنون شوم
هر که نشناسد امام خویش را
بر که بسپارد زمام خویش را
با همهی لحن خوش آواییم
در به در کوچهی تنهاییم
ای دو سه تا کوچه ز ما دورتر
نغمهی تو از همه پر شورتر
کاش که این فاصله را کم کنی
محنت این قافله را کم کنی
کاش که همسایهی ما میشدی
مایهی آسایهی ما میشدی
هر که به دیدار تو نایل شود
یک شبه حلال مسائل شود
دوش مرا حال خوشی دست داد
سینهی ما را عطشی دست داد
نام تو بردم لبم آتش گرفت
شعله به دامان سیاوش گرفت
نام تو آرامهی جان من است
نامهی تو خط امان من است
ای نگهت خاست گه آفتاب
در من ظلمت زده یک شب بتاب
پرده برانداز ز چشم ترم
تا بتوانم به رخت بنگرم
ای نفست یار و مددکار ما
کی و کجا وعدهی دیدار ما
دل مستمندم ای جان، به لبت نیاز دارد
به هوای دیدن تو هوس حجاز دارد
به مکه آمدم ای عشق تا تو را بینم
تویی که نقطهی عطفی به اوج آیینم
ببوسم خاک پاک جمکران را
تجلی خانهی پیغمبران را
خبر آمد خبری در راه است
سر خوش آن دل که ار آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید...شاید
پرده از چهره گشاید...شاید
عشق یعنی پاک ماندن در فساد
آب ماندن در دمای انجماد
در حقیقت عشق یعنی سادگی
در کمال برتری افتادگی
مدیر 29 ساله ایرانی بعد از نزدیک به هشت سال فعالیت در بخش توسعه موتور جستوجوی بینگ، مایکروسافت را به قصد پیوستن به گوگل ترک کرد.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ساناز آهاری، مدیر گروه برنامههای جستوجوگر بینگ، اعلام کرد که شرکت مایکروسافت را برای پیوستن به شرکت گوگل که رقیب بزرگ این شرکت است؛ ترک کرده است.
آهاری فعالیت خود در مایکروسافت را در سن 23 سالگی آغاز کرد و نزدیک به 8 سال در این شرکت فعالیت کرد و در آخرین سمت خود در مایکروسافت به فعالیت در بخش توسعه موتور جستوجوی بینگ بهعنوان مدیر ارشد مشغول بوده است.
این مدیر ایرانی، وظیفهای جدید در گوگل را برعهده گرفته و بهعنوان تیم تبلیغاتی گوگل در سیاتل و شمال غرب اقیانوس آرام مشغول به کار شده است.
رابرت مردوخ از یهودیان صهیونیست است که با راه انداختن امپراطوری رسانه ای خود نقش پررنگی را در سیاستهای پشت صحنه انگلیس و امریکا بازی میکند و اهرم توانمند لابی صهیونیست در این کشورها به شمار می آید.این صهیونیست کهنه کار در دنیا به امپراطور رسانه ای یهود اشتهار دارد و حتی در ایالات متحده امریکا به دلیل سیطره بی چون و چرایش بر رسانه های گروهی از وی به عنوان سلطان بی تاج و تخت امریکا یاد میشود.رابرت مردوخ کار خود را با مالکیت یک روزنامه کوچک در ملبورن آغاز کرد او با خرید روزنامه های کوچک و ورشکسته و با روشهای گوناگون به مدیریت آنها پرداخت و آنها را به سوددهی رساند او سپس وارد انگلیس شد و توانست جایگاه مهمی در شبکه رسانه ای این کشور پیدا کند اشتیاق سیری ناپذیر مردوخ او را به سمت امریکا نیز کشاند او با کسب تابعیت امریکایی توانست امپراطوری رسانه ای خود را را نه تنها در امریکا که در تمام دنیا گسترش دهد.رسانه های تحت سلطه او نقش مهم و تاثیرگذاری در شکلدهی به افکار عمومی در جهت حمایت از صهیونیست دارد.صهیونیستها که همواره هدف نفوذ در مراکز قدرت جهان را تعقیب میکنند به خوبی از قدرت موجود در عرصه اطلاع رسانی آگاهی داشته و با حاکمیت بر رسانه های گوناگون به یک قدرت بلامنازع در این حوزه تبدیل شده اند.
مردوخ در 11 مارس 1931 در ملبورن به دنیا آمد پدر او در ابتدا خبرنگار بخش سیاسی روزنامه عصر ملبورن بود مردوخ پدر در تاسیس انجمن روزنامه نگاران استرالیا همکاری کرده و بعدها مدیر گروه روزنامه های هرالد انویکلی تایمز شد.غیر از مردوخ 3 فرزند دختر هم داشت. مردوخ از همان ابتدا در محیطی آشنا به فنون روزنامه نگاری رشد کرده بود.و به این حرفه علاقه داشت. خلاصه ای از زندگی نامه او در زیر می آید:
**فعالیتها:
هیچ دورانی از زندگی مردوخ را نمیتوان ذکر کرد که با فعالیتها و کشمکشهای کاری سپری نشده باشد. پدر مردوخ یک روزنامهنگار بود و از همان دوران کودکی وی را با چنین فضایی آشنا میکرد و رابرت نیز از عظمت و سرخوشی شخصی که توسط ژورنالیسم در روحیات پدرش راه یافته بود آگاهی داشت و همیشه همراه پدرش به دفتر روزنامه "هرالد " در "فلایند رزاستریت " میرفت.
رابرت جوان از بوی تند جوهر، صدای مهیب دستگاههای چاپ و فضای سنگنین محل کار پدرش اینگونه میگفت: "زندگی یک ناشر بهترین نوع زندگی در سراسر جهان است. وقتی بچهها در معرض آن قرار بگیرند، بدون شک قادر نخواهد بود در مقابل جذابیتهای آن مقاومت کنند. "
اما رابرت مردوخ از بدو ورود به حرفه روزنامهنگاری، نظرات خاص خودش را داشت، او در اینباره می گوید: اگر شما میخواهید دستی در دنیای نشر و ارتباطات داشته باشید باید فقط آدم خودتان باشید و متکی به هیچکس دیگر نباشید و اجازه ندهید که عمل بر اساس روابط دوستانه، شما را وامدار دیگران کند و این طرز فکر، اساس زندگی مرا تشکیل میدهد. "
اولین فعالیتهای مردوخ جوان از سال 1947 پس از پایان تحصیل در مدرسه "گیلانگ گرامر " در یک مجله مدرسهای به نام "ایف " بود و رابرت آن را به نام "ایف رویوارد " منتشر کرد و پس از چندی موفق شد که نام خود را در مجله مدرسهای "کوریان " درج کند.
مردوخ اولین کار جدی خود در حرفه روزنامهنگاری را در حین تحصیل در "دانشگاه آکسفورد " و در روزنامه "دیلی اکسپرس " در شهر لندن از سال 1950 شروع کرد اما به علت مرگ پدرش در سال 1952 بلافاصله به "ملبورن " استرالیا بازگشت و در همان سال بخشی از روزنامه "آدلاید نیوز " به عنوان ارث پدرش به وی رسید و در سال 1954 مالک آن شد.
او روزنامه "سیدنی قبل " را هم خریداری کرد و پس از ندک زمانی توانست این 2 روزنامه کوچک را به سوددهی برساند.
مردوخ که در فکر بنا نهادن یک امپراطوری رسانهای بود در سال 1958 اقدام به سرمایهگذاری اندکی در روزنامه "ساندی تایمز " کرد. در سال 1960 نیز "NSW " (یک روزنامه حومه شهری با 24 صفحه) و همچنین "دیلی میرور " (Daily Miror) در سیدنی و "Truth " در "ملبورن " را خرید. رابرت 2 سال بعد، 25 درصد سهام ایستگاه شبکه 9 استرالیا در سیدنی و ملبورن و ایستگاه تلویزیونی "Wollangong " را خریداری کرد.
جاه طلبیهای مردوخ تا آنجا پیش رفت که وی در سال 1964 اولین روزنامه ملی استرالیا به نام "Tne Australian " را تأسیس و منتشر کرد و طی مدت کوتاهی روزنامههای مردوخ، استرالیا را تحت سلطه خود گرفتند و او به فکر افتاد که از رسانههای خود برای تأثیرگذاری بر جریانات سیاسی استفاده کند. زیرا روزنامه "The Austra Lian " یک روزنامه با کیفیت بسیار بالا و برای "نخبگان " بود و مردوخ را به یکی از صاحبان اصلی قدرت در استرالیا تبدیل کرد. در همین حال، وی شروع به گسترش امپراطوری خود در سطح بینالمللی کرد و نگاه از به انگلیس معطوف شد.
مردوخ ابتدا 24 درصد شرکت انتشاراتی "ویلینگتون " (Wellington) " که بعدها به بزرگترین شرکت رسانهای "زلاندنو " تبدیل شد، را خرید و در نهایت سهم خود را به 49 درصد رساند.
*فعالیت پر رنگ مردوخ در انگلیس
نگاه مردوخ به لندن باعث شد که وی به این فکر بیافتد که به برترین قدرت انتشاراتی انگلیس تبدیل شود و به خاطر همین هدف اقدام به خرید روزنامههای (News of the World)، "سان " (The Sun)، "تایمز " (The time) و "ساندی تایمز " (Sundy times) کرد تا جایی که در میانههای دهه 1980 موفق شد اولین طراح انتشار روزنامه به صورت تمام رایانهای در دنیا را در شرق لندن اجرا کند.
مردوخ برای مدیریت رسانههای خود از تمام ضربهها استفاده میکرد. او در مدت کوتاهی توانست روزنامه "سان " را به یک تابلو جنجالی تبدیل کند. بدین وسیله که به طور مرتب "صفحه سوم " روزنامه را به عکسهایی از زنان زیبا اختصاص میداد که این کار باعث قطعی شدن شهرت مردوخ به عنوان یک صاحبرسانه شد.
در سال 1970 در تلویزیون هفتگی لندن سرمایهگذاری اندکی کرد و در سال 1972، 2 روزنامه در شهر سیدنی به نامهای "دیلی تلگراف " (Daily Telegraph) و "ساندی تلگراف " (Sunday Telegraph) و 46 درصد از شبکه 10 تلویزیون سیدنی را خرید.
*فعالیت مردوخ در آمریکا
مردوخ علاوه بر مالکیت چندین رسانه در استرالیا و انگلیس به دنبال جای پایی در بازار رسانهای آمریکا بود و کار خود را با خرید روزنامه "سان آنتونیو نیوز " (SanAntonio News) در سال 1973 شروع کرد.
مردوخ با اشتهای سیریناپذیری اقدام به تأسیس "نشنال استار " (National Star) کرد و روزنامه "نیویورک پست " (New york Post) آمریکا را به ملبغ 30 میلیون دلار خرید و برای خرید مجلههای "Newyork و Village Voice و New west " حاضر شد مبلغ 26 میلیون دلار بپردازد و میلیونها دلار صرف خرید چندین نشریه دیگر کرد.
در اوایل دهه 1980 مردوخ متوجه قدرت و گستردگی رسانههای صوتی و تصویری شد و در سال 1980 با بنیانگذاری شرکت رسانهای "نیوز کورپروشین " (News Corporation) قدم به این حوزه رسانهای گذاشت.
البته مردوخ قبلاً در چندین شبکه تلویزیونی سرمایهگذاریهایی کرده بود اما با تأسیس این شرکت جدید بود که توانست به رویای امپراطوری رسانهای خود عینیت بخشد، با این حال هیچگاه از دنیای انتشارات فاصله نگرفت و در سالهای 1981 تا 1983 چندین نشریه دیگر از قبیل "هرالد امریکن " (Herald American) را با یک میلیون دلار و "سان - تایمز " (Sun - Times) شیکاگو را به مبلغ 90 میلیون دلار خرید. وی در سال 1985 با خرید 7 ایستگاه تبعههای خارجی بر رسانههای آمریکا، تابعیت آمریکایی کسب کرد تا آزادی عمل بیشتری داشته باشد و برای گسترش امپراطوری نوپای خود هیچ مانعی بر سر راه خود ببیند.
مهمترین اقدام مردوخ راهاندازی شبکه تلویزیونی "فاکس " (Fox) در آمریکا بود. او در طول دهه 1980 مرتبا اقدام به خرید شبکههای تلویزیونی متعدد میکرد.
در اوایل دهه 1990 اقدام به توسعه امپراطوری رسانهای خود در انگلیس و آسیا نمود و چندین شبکه ماهوارهای را خرید یا تأسیس کرد.
مردوخ مبلغ 225 میلیون دلار برای خرید 63 درصد از "استارتی وی " (Srar.TV) و یک میلیارد دلار برای حق پخش فوتبال از شبکه "Fox " پرداخت کرد و همزمان خدمات "اینترنت دلفی " (Del Phi) را در سال 1993 صاحب شد.
او برای اینکه بتواند تمام نقاط دنیا را زیر چتر امپراطوری خود بگیرد در نیمه اول دهه 1990 به ایران هم سفر کرد که با سروصدای خبری بسیاری هم همراه بود و منجر به این شد که علیرغم پیشبینی او و دعوتکنندگانش،هیچ قراردادی برای خرید یا ساخت مراکز رسانهای بین آنها منعقد نشد.
در طول مدت کوتاهی "نیوز کورپورشین " به یکی از سودآورترین شرکتهای جهانی تبدیل شد به طوری که تنها در سال 2002 مجموع درآمدهای آن به 17 میلیارد دلار رسید. مردوخ در طول سالهای 2000 تاکنون بارها اقدام به خرید و فروش چندین رسانه معتبر دنیا اعم از شبکههای تلویزیونی، ماهوارهای و کابلی، روزنامه، مجله، شبکههای رادیویی و اینترنتی و ... کرده است.
*فعالیت مردوخ در اسرائیل
مردوخ در سال 2006 اقدام به خرید 9 درصد از کانال 10 رژیم صهیونیستی کرد و در سال 2007 خرید جنجالی شرکت "داو جونز " (Dow Jonse) را انجام داد. مردوخ 76 ساله با پرداخت 5 میلیارد دلار شرکت رسانهای "داو جونز " و تمامی متعلقات آن را به شبکه گسترده رسانهای خود اضافه کرد. وی برای خرید این شرکت، 3 ماه با خانواده "بن کرافت " (مدیران داو جونز) که 36 درصد سهام "داو جونز " را در اختیار داشتند، در حال مذاکره بود. داو جونز که رقیب گروه رسانهای "رویترز " است، صاحب چندین هفتهنامه و وبسایت اقتصادی است. مردوخ درباره خرید "داو جونز " میگوید: "روزنامه این شرکت پرتیراژترین روزنامه آمریکا و یکی از پرتیراژترینها در دنیا است و ما میتوانیم دامنه آن را گسترش دهیم. "
براساس طبقهبندی نشریه "فوربس " (Forbes) از 400 آمریکایی پولدار در سال 2006، رابرت مردوخ در رده 32 قرار داشت.
مردوخ برای راضی نگهداشتن تمام طرفهای درگیر در سیاست و جامعه آمریکا بارها اقدام به پرداخت کمکهای نقدی به افراد و نهادهای زیادی کرده است. وی در سال 1999 با اهدای 10 میلیون دلار پول نقد برای ساختن یک کلیسای جامع کاتولیک "در لسآنجلس "، خود را به عنوان یک مسیحی کاتولیک به مردم آمریکا معرفی کرد.
**نتیجهگیری:
قدرت رسانهها در شکلدادن به سیاستها و افکار عمومی در سراسر جهان، یک موضوع انکارناپذیر است، از طرف دیگر سلطه صهیونیستها بر رسانهها در تمام نقاط دنیا و مالکیت آنها بر رسانههای پر تیراژ جهان امری بدیهی است.
مردوخ به عنوان یک صهیونیست، کار خود را از یک روزنامه کوچک از استرالیا که از پدرش به ارث برده بود، شروع کرد و رویای بنیان نهادن یک امپراطوری رسانهای در سراسر جهان را پس از طی 5 دهه عینیت بخشید.
وی نیز مانند سایر یهودیان با نفوذ در مراکز قدرت در دنیا، از ابراز هویت یهودی خویش خودداری کرده و حتی پا را از این فراتر گذاشته و با حضور در کلیساها، خود را یک مسیحی ارتدوکس معرفی میکند.
مردوخ با خریدن روزنامههای ورشکسته و مدیریت آنها و استفاده از حربههای گوناگون توانست پایههای امپراطوری رسانهای خود را در استرالیا بنیانگذاری کند و پس از چند سال آن را به سمت ماورای دریاها یعنی انگلیس و سپس آمریکا بکشاند. او حتی در دهه 1990 میلادی با سفر به ایران درصدد خرید یا ایجاد پایگاهی رسانهای برآمد که با ناکامی روبرو شد.
او در ابتدا کار خود را روی روزنامهها و مجلات متمرکز کرد ولی پس از اینکه به اهمیت و نقش رسانههای (دیداری - شنیداری ) پی برد، بیدرنگ به این حوزه قدم گذاشت و امروزه با دارا بودن بیش از 300 رسانه در سراسر جهان، یک امپراطوری رسانهای را تشکیل داده است.
مردوخ از قدرت رسانهای خود برای جهتدهی به سیاستها و تاثیر در افکار عمومی در کشورهای گوناگون بویژه استرالیا، انگلیس، آمریکا و ... استفادههای فراوانی کرده است. او با پرداخت کمکهای نقدی به احزاب مورد نظر، در موفقیت آنان سهم بسزایی داشته اما همیشه منافع (اهداف صهیونیستی) برای او از همه مهمتر بوده است.
مردوخ با بهرهگیری از رسانههای تحت سلطه خود، نقش زیادی در ترغیب و وارد کردن آمریکا به جنگ با عراق داشت و پس از آغاز جنگ نیز به حمایت سرسختانه خود از این مسئله ادامه داد و با ناچیز نشان دادن شمار کشتهشدگان آمریکایی و انتشار تصویری آرام و رویایی از عراق، واقعیتهای این بحران را پنهان میکند.
وی با ایجاد امپراطوری رسانهای در نقاط مختلف دنیا با هدف هدایت سیاستها و راهبردهای کشورها و کنترل افکار عمومی دنیا در جهت اهداف و مقاصد صهیونیستی گام برداشته است.
ساسان موسوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط مس تصریح کرد: تیم اکنون در ترکیه اردو زده است. دو بازی تدارکاتی انجام خواهیم داد اما نام تیمها و زمان این بازیها مشخص نیستند.
وی در مورد وضعیت ادینهو مهاجم برزیلی فصل گذشته تیم مس گفت: او یک مدیربرنامه برزیلی دارد که به دنبال کارهایش است. ابتدا در رسانههای ایران اعلام شد ادینهو به الشارجه پیوسته و بعد گفته شد با الشباب قرارداد امضا کرده است، حالا هم شنیدیم باشگاه پرسپولیس این بازیکن را میخواهد اما هرچه هست او جواب تلفن ما را نداد. به دنبال جذب یک بازیکن مناسب به جای ادینهو هستیم و دیگر به او فکر نمیکنیم.
به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، در دیدارهای عصر امروز که در سالن شماره یک تختی ارومیه برگزارشد، لشکر 30 گرگان 2 بر 1 و با نتایج (20 بر 19) و (15 بر 11) لشکر 28سنندج را شکست داد.
دیدار تیمهای لشکر 64 ارومیه و مرکز آموزشی 05 کرمان نیز با نتیجه 2 بر صفر و با امتیازهای (25 - 20) و (25 - 13) به سود تیم میهمان به پایان رسید.
در ادامه این مسابقات صبح روز شنبه /فردا/ تیمهای لشکر 64 ارومیه و لشکر 28 سنندج در سالن شهدای کربلای 7 لشکر 64 ارومیه برای کسب عنوان سومی به مصاف هم می روند.
صبح روز /یکشنبه/ نیز در سالن شماره تختی ارومیه تیمهای لشکر 30 گرگان و مرکز آموزشی 05 کرمان برای کسب مقام قهرمانی برابر هم صف آرایی می کنند.
مسابقات والیبال قهرمانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران " نزاجا " با حضور 40 تیم از یگانها و واحدهای تابعه این نیرو از 11 تیر ماه جاری به مدت یک هفته در سالنهای شماره یک تختی و شهدای کربلای 7 لشکر 64 ارومیه در حال برگزاری است.
قبل ازدواج :
پسر: بالاخره موقعش شد . خیلی انتظار کشیدم .
دختر: میخوای از پیشت برم ؟
پسر: حتی فکرشم نکن !
دختر: دوسم داری ؟
پسر: البته! هر روز بیشتر از دیروز!
دختر: تا حالا بهم خیانت کردی ؟
پسر: نه ! برای چی میپرسی ؟
دختر: منو میبوسی ؟
پسر: معلومه ! هر موقع که بتونم .
دختر: منو میزنی ؟
پسر: دیوونه شدی ؟ من همچین آدمی ام ؟!
دختر: میتونم بهت اعتماد کنم ؟!
پسر: بله .
دختر: عزیزم !
بعد از ازدواج :
کاری نداره ! از پایین به بالا بخون !
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه گفت: همزمان با شلیک موفق موشکهای هوشمند و مافوق صوت سپاه در رزمایش پیامبر اعظم(ص)6، شمارش معکوس برای خروج سیبلهای شناور نیروهای فرا منطقهای کلید خورد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجیزاده با اشاره به اجرای موفقیتآمیز مراحل مختلف رزمایش پیامبر اعظم(ص)6 اظهار کرد: با اجرای مرحله دوم و بخش پایانی این رزمایش بزرگ موشکی که با تمرکز بر اهداف دریایی و شلیک موشکهای هوشمند و مافوق صوت ساحل به دریا و زمین به زمین تندر و خلیج فارس صورت پذیرفت، به حول و قوه الهی با موفقیت به اهداف خود دست یافتیم.
وی با تأکید بر قابلیتهای مختلف موشکهای به کار رفته در این رزمایش تصریح کرد: کلیه مراحل طراحی، ساخت و تولید موشکهای خلیج فارس، با بهرهگیری از فناوریهای بومی و مدرن به دست توانای جوانان متخصص و متعهد در حوزه صنعت دفاعی کشور تولید شده و از قدرت بالایی برای رویارویی موفق با تهدیدات احتمالی برخوردار است.
وی دقت و قدرت انهدام و تخریب اهداف دوردست را از جمله قابلیتهای ویژه موشکهای شلیک شده طی رزمایش پیامبر اعظم(ص) 6 عنوان کرد و ادامه داد: عکسالعمل مقامات و رسانههای غربی صهیونیستی پیرامون آنچه در طول این رزمایش رقم خورد نشان میدهد آنها به خوبی پیام اقتدار و بازدارندگی ایران اسلامی را دریافت کردند و ادامه حضور در آبهای منطقه صرفاً تحمیل هزینهای گزاف بر اقتصاد بحرانزده آنها بوده و خاصیت دیگری برایشان به همراه نخواهد داشت.
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با تأکید بر لزوم خروج هرچه سریعتر قوای بیگانه از منطقه گفت: شمارش معکوس برای پایان مأموریت شناورهای قدرتهای فرامنطقهای آغاز شده و آنها باید بدون فوت وقت در پی خارج کردن سیبلهای شناور خود از آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس و دریای عمان باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کشورهای منطقه بدون نیاز به قدرتهای سلطهگر، پلید و منفعتطلب فرامنطقهای، قادرند مبتنی بر زمینهها و بسترهای تعامل و همکاری متقابل، امنیت پایدار و فراگیر را در منطقه راهبردی خلیج فارس و دریای عمان در مطمئنترین وضعیت برقرار و تأمین کنند و نیازی به حضور بیگانگان ندارند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمازگزاران با سر دادن شعارهایی از جمله «خامنهای رهبر است حجاب ما سنگر است»، «بنیان خانواده در سایه عفاف است»، «صیانت از خون شهید رعایت حجاب است»، «امنیت اخلاقی جامعه در گرو حجاب است» و «حجاب برتر ما چادر است چادر است» به سمت میدان انقلاب حرکت کردند.
این تجمع با فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به منظور حفظ و لزوم پاسداشت عفاف و حجاب به عنوان ودیعه ارزشمند الهی و نیز به منظور تلاش در راستای ترویج و تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب که خود موجب حفظ امنیت، سلامت، آسایش و آرامش روح و روانی و اجتماعی جامعه میشود در سراسر کشور به صورت مشترک برپا میشود.