عشق یعنی پاک ماندن در فساد// آب ماندن در دمای انجماد//در حقیقت عشق یعنی سادگی
مشاور حقوقی رییسجمهور گفت: امام(ره) آمد تا با اسلام آمریکایی و سرمایهداری مبارزه و اسلام ناب محمدی(ص) را بر پا کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)غلامحسین الهام در مراسم بزرگداشت بیست و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در اهواز اظهار کرد: با وجود اینکه 22 سال از ارتحال امام(ره) میگذرد، ولی دلها هنوز از مهر و محبت به او مواج است و باور و ایمان امام(ره) همچنان انقلابآفرین است.
وی افزود: امروز انقلاب امام(ره) از مرزهای کشور اسلامی ایران فراتر رفته و در همه عالم، حرکت و حماسه میآفریند؛ انقلاب امام(ره) به مسلمانان و مستضعفان عالم این جرات را داده که در برابر شرک و کفر ایستادگی کنند و این روحیه نسل به نسل قویتر میشود.
وی تصریح کرد: 22 سال است که دشمنان این انقلاب و در راه ماندگان دنیاپرست تلاش میکنند امام و آرمانهای امام و نظام دینی مبتنی بر اندیشههای امام(ره) را از صحنه روزگار حذف کنند و به تاریخ بسپارند و در این راه از همه ابزارهای موجود استفاده کردهاند، ولی هرچه تلاش میکنند نتیجهای نمیگیرند و گفتمان امام(ره) هر روز تازهتر در دلهای پاک و آزاده جای میگیرد.
مشاور حقوقی رییسجمهور خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) همچنان معیار حق و باطل و معیار محک زدن اندیشههاست؛ امام (ره) همچنان معیار است و در عمق دلها، در باور جوانان، در بازوان پرتوان، در امید شکوفایی سرسبز کشاورزان، در کوشش محققانه حوزهها، در افکار عدالتخواه و در نالههای عارفانه شبزندهداران جاریست.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) در عصر حاضر، تبلور اسلام و تجسم قرآن بود؛ شجاعت، عرفان، سیاست، اخلاص و معنویت او در جنگ و صلح نشات گرفته از قرآن و برخاسته از مکتب وحی بود. بیان او ناشی از اسلام ناب محمدی(ص) و قلمش بیانگر تفکر اصیل و فراگیر دین خدا در همه ابعاد بود.
وی گفت: امام خمینی(ره) مخالف اسلام سرمایهداری، اسلام مستکبرین و اسلام مرفهان بیدرد، و در یک کلام اسلام آمریکایی بود. امام(ره) به دنبال برپایی اسلام ناب محمدی(ص) بود و به این ترتیب ایران را کانون اسلام و امید مستضعفان جهان قرار داد.
مشاور حقوقی رییسجمهور افزود: امام(ره) آمد تا تفکر اسلام اموی و ابوسفیانی و اسلام سلطنتی که از ولایت جدا شده بود را از بین ببرد؛ او با چنین نگرشهای انحرافی مبارزه کرد و تنواست حکومتی دینی بر پایه ولایت فقیه بنا کند و بشر در برابر ظلم و ستم مکاتب مادی و شیطانی شرق و غرب، پناهگاهی برای خود یافت. اگر این مکتب الهی و سنت آسمانی که امام(ره) بر اساس حکومت اسلامی بنیان نهاد نبود، بشر دچار سردرگمی میشد.
وی تصریح کرد: حرکت امام خمینی(ره) در برپایی حکومت اسلامی امروز به الگویی نو و قابل اقتباس برای ملتهایی که از ظلم حاکمان به ستوه آمدهاند تبدیل شده است. امام(ره) کشور را از ظلم آمریکایی نجات داد و دست شیطان را از کشور کوتاه کرد. امام(ره) به جامعه آگاهی داد و آنان را بر سر سفره احکام نورانی قرآن نشاند و طعم عدالت اسلامی را به آنان چشاند. امام (ره) به ملت آموخت که چگونه حاکم جامعه میتواند سراسر صدق و راستی باشد.
الهام با بیان اینکه «صداقت و یکرنگی با ملت از خصوصیات امام(ره) بود» خاطرنشان کرد: امام(ره) چه در جنگ و چه در صلح سراسر صدق و راستی بود و حقایق را با ملت در میان میگذاشت. او معلم توحید بود و همه را به حق و راه حق دعوت میکرد. امام(ره) به همه آموخت که چگونه در شکست و پیروزی، در جنگ و صلح میتوان موحد بود. همه احوال امام(ره) برای خدا بود؛ «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، «خدا ملت را نجات دهد»، «خدا انقلاب را به پیروزی رساند.»
وی با تاکید بر اینکه «امام(ره) پس از خود نشانههایی برای ملت مسلمان به جای گذاشته است» ادامه داد: امام(ره) تفکر ناب خود را در قالب نظام اسلامی و اندیشههای مبتنی بر قانون اساسی نهادینه کرد و نظام مبتنی بر اسلام در طول زمان جاری شد. ایشان برای خود جانشین تعیین نکرد، ولی در زمان حیات خود به گونهای مدیریت کرد و نظامی ساخت که یک روز پس از فوت ایشان، بدون هیچگونه جنگ قدرت، جانشین ایشان از سوی مجلس خبرگانی آگاه تعیین و عابدی مجاهد و خمینی دیگری پرچمدار انقلاب شد.
وی اظهار کرد: امام(ره) مطمئن بود که این نظام مسیر او را با قدرت و درایت و در چارچوب ولایت ادامه خواهد داد و اطمینان داشت که نسلهای آینده آرمانهای او را ادامه خواهند داد، به همین دلیل در وصیتنامه خود میگوید که اکنون با روحی آرام و قلبی مطمئن به دیار حق میشتابم.
مشاور حقوقی رییسجمهور با بیان اینکه «باورمندی به ملت از مهمترین ویژگیهای امام(ره) بود» گفت: امام(ره) ملت را باور داشت و در هیچ شرایطی به هیچ قدرتی تکیه نکرد و این ملت بود که اندیشههای امام(ره) را پیش برد. این ملت رسم وفاداری به امام(ره) را به جا آوردند و امروز ملت ایران، ماندگارترین ملتهاست.
وی افزود: امام(ره) بهترین روش مردمسالاری بر اساس مبانی دینی را رقم زد و همیشه انتخابات را نقطه حساس تصمیمگیری میدانست. امام(ره) تاکید داشتند که هرگونه مسامحه در امر انتخابات گناه کبیره است و همین نگرش موجب شد ملت مسلمان ایران در انتخابات حضوری پرشور داشته باشند. این ملت در سال 88 با حضور خود بزرگترین فتنه تاریخ را خنثی کردند و دشمن را سر جایش نشاندند.
وی با تاکید بر اینکه «عدالتگرایی از مهمترین ویژگیهای امام(ره) است» تصریح کرد: امام(ره) از روز نخست انقلاب از همه ظرفیتها در جهت عدالت استفاده کرد. برقراری عدالت و گرهگشایی از مشکلات مردم از مهمترین ویژگیهای امام(ره) بود و به عنوان مثال بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در همین مسیر شکل گرفت. امام(ره) در جایگاه رهبری به ظرایف حکومت توجه داشت و حتی اجازه نمیداد اندکی بیشتر از حق، یک مجرم مجازات شود.
الهام گفت: توجه به مستضعفان و طبقه محروم جامعه از دیگر خصوصیات امام(ره) بود و بر پرهیز مسوولان از گرایش به اخلاق کاخنشینی تاکید داشت. ایشان در طول عمر خود از یک حسینیه ساده خارج نشد و از همانجا جهان را مدیریت میکرد. صلابت و شجاعت امام(ره) در برابر دشمن آشکار بود. ایشان هیچگاه نترسید و عقبنشینی نکرد و در برابر عدول از ارزشها ایستادگی میکرد.
وی با بیان اینکه «اگر تفکر و آرمانهای امام(ره) نبود، در جنگ پیروز نمیشدیم» افزود: امام(ره) هرگز شعار ملیت نداد و با تفکر ناسیونالیستی مبارزه کرد، ولی هیچکس مثل او در دفاع از کشور فداکاری نکرد. در پرتو تفکر امام(ره) بود که جوانان کشور در برابر دشمن ایستادگی و جان خود را فدا کردند. امام(ره) با مردم پیوندی ناگسستنی دارد. امروز ملت مسیر منحرف را از مسیر درست تشخیص میدهند و در پرتو ولایت فقیه راه درست را میپیمایند.