عشق یعنی پاک ماندن در فساد// آب ماندن در دمای انجماد//در حقیقت عشق یعنی سادگی
رهبر معظم انقلاب اسلامی اخیرا در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم استان فارس تاکید کردند:در تحولات کنونی منطقه بیشترین ظلم به مردم بحرین شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: اعتراض مردم بحرین بجا و به حق است و اگر وضعیت مردم بحرین و نوع حکومت آنها و نحوه استفاده حاکمان از حکومت برای هر انسان صاحب بینش بیان شود، قطعاً رفتار حکومت بحرین محکوم خواهد شد.
ایشان افزودند: رفتار حکومت بحرین در مواجهه با مردم اشتباه است زیرا اینگونه اقدامات جز افزایش عقده ها و عصبانیت مردم، فایده ای ندارد و ممکن است خشم مردم بار دیگر هنگامی سرباز کند که حکومت نتواند هیچ کاری انجام دهد.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین اظهار داشتند: علاوه بر حکومت بحرین، کسانی هم که از خارج به بحرین نیرو اعزام کردند دچار اشتباه شده اند.
نگاهی به تحولات اخیر خاورمیانه، فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مظلومیت مضاعف ملت بحرین را بیشتر نمایان می کند.
وقتی "طارق طیب محمد بن بوعزیزی" دستفروش تونسی خود را در مقابل ساختمان شهرداری تونس به آتش کشید و انقلاب های خاورمیانه از تونس کلید خورد، حکومت های غربی مدافع دیکتاتورهای عرب ژست حمایت از ملت های منطقه را گرفتند و از فرار دیکتاتور تونس و خلع وی حمایت کردند.
در ادامه وقتی نوبت به سرنگونی "حسنی مبارک" رییس جمهور مادام العمر مصر رسید اگر چه آمریکایی ها در ابتدا از یار دیرین خود حمایت کردند و صراحتا خواستار ابقای او شدند اما با دیدن موج خروشان مصری ها عقب نشستند و سرباز فداکار خود را در مصر تنها گذاشتند. تظاهرات و تجمع مردم مصر در میدان التحریر قاهره بطور زنده از شبکه های تلویزیونی منطقه ای و بین المللی پخش می شد و رسانه های بزرگ غربی و عربی با شور و اشتیاق آن را منعکس می کردند.
انقلاب به دروازه های لیبی رسید؛ این بار نه تنها دوستان نزدیک و غربی سرهنگ معمر قذافی دیکتاتور کهنه کار لیبی به او پشت کردند که اسلحه از رو کشیدند و به یکباره یادشان افتاد که باید برای نجات مردم مظلوم لیبی از دست سرهنگ خون آشام، ارتش آزادی بخش! ناتو را آماده باش دهند. غربی ها در لیبی برای آزادی می جنگند اما نه برای آزادی مردم بلکه برای آزادی نفت مردم. در واقع وقتی برلوسکونی و سارکوزی و اوباما و مرکل دیدند که لیبی در حال از دست رفتن است، دست پیش گرفتند تا چاه های نفت آن کشور ملی نشود.
**بحرین؛ تراژدی انسانی
کشور کوچک بحرین این روزها صحنه فجیع ترین جنایات شاهان عرب است. جنایت در بحرین در اوج قرار دارد و نه تنها مسلمانان این کشور به خاک و خون کشیده می شوند بلکه مقدسات اسلامی نیز زیر چکمه های سربازان آل سعود و آل خلیفه لگدمال می شود.
قتل عام مسلمانان بحرین در حالی این روزها در حال تبدیل شدن به روالی عادی است که مردم این کشور در ابتدای قیام خود تنها به دنبال اصلاح وضع موجود بودند اما با واکنش خشن و تند دیکتاتور حاکم بر این مواجه شدند. به دنبال قیام بحرینی ها، نیروهای خارجی وارد این کشور شدند اما نه برای پشتیبانی از مردم بلکه برای سرکوب مردم و در جهت حفظ حاکمیت رژیم فردگرای آل خلیفه در منامه. نیروهای سعودی اسفندماه سال گذشته رسما برای سرکوب قیام مردم بحرین وارد این کشور شدند و صهیونیست مابانه، به سرکوب قیام مردم پرداختند.
جنایت اما به قتل عام مردم ختم نشده است، نیروهای امنیتی بحرین طی هفته های اخیر حمله به مساجد، حسینیهها و تخریب این اماکن مقدس و قرآن سوزی را در دستور کار خود قرار دادند به گونهای که تاکنون 50 مسجد و 50 حسینیه را تخریب کرده و 41 نسخه قرآن کریم را به آتش کشیدهاند.
تشدید بازداشت انقلابیون و تظاهرکنندگان بحرینی، استفاده از گلوله های فلج کننده و گازهای اعصاب و اشک آور علیه مردم، تجاوز جنسی مزدوران آل خلیفه به برخی زندانیان سیاسی، محاصره بیمارستان ها و ممانعت از انتقال مجروحان به مراکز درمانی گوشه دیگری از سند جنایات بحرین است.
**سکوت ننگین مجامع حقوق بشر و دولت های غربی
قساوت آل سعود و آل خلیفه در بحرین تنها یک سوی تراژدی در این کشور است، آنچه مایه شرمساری است، سکوت ننگین و البته معنادار سازمان ها و نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر و همچنین دولت های غربی مدعی این امر است ، سکوتی که تبدیل به پشتوانه ای برای دیکتاتورهای عرب جهت سرکوب بحرینی ها شده است.
بر خلاف لیبی که سناتور "جان مک کین" آمریکایی به آنجا سفر می کند و خواستار به رسمیت شناختن انقلابیون لیبیایی می شود، " رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا و همچنین "جفری فلتمن" معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک با سفر به بحرین فرمان تشدید حملات علیه مردم این کشور میزبان ناوگان پنجم ایالات متحده را صادر می کنند. همزمان هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه دولت واشنگتن تلویحا از کشتار مردم بحرین حمایت و تاکید می کند که آمریکا به امنیت کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس پایبند است.
سازمان های مدعی حقوق بشر نیز در این میان یا سکوت کرده و یا تنها به صدور بیانیه اکتفا کرده اند، سازمان هایی که برای نجات یک زن قاتل در ایران از هر ابزاری استفاده کرده و سیاه نمایی مطلق علیه جمهوری اسلامی راه می اندازند، امروز در قبال قتل عام یک ملت در بحرین به جرم احقاق حق، سکوت کرده اند. سازمان مل متحد و شورای امنیت این سازمان، سازمان کنفرانس اسلامی، اتحادیه عرب، اتحادیه اروپا، کمیساریای حقوق بشر و دیگر نهادهای حقوق بشری در طول روزهای خون آلود بحرین عموما یا سکوت کرده اند یا ترجیح داده اند با کمترین کلمات از کنار آن عبور کنند.
مظلومیت بحرینی ها تنها به سکوت مدعیان حقوق بشر ختم نمی شود؛ رسانه های منطقه ای و بین المللی و شبکه هایی که سال ها ادعای استقلال حرفه ای کرده اند نیز ترجیح داده اند که رویدادهای بحرین را بایکوت کنند.
شبکه سعودی العربیه با گزارشهای متعدد خود مشغول توجیه دخالت نظامی عربستان در بحرین و حتی حمایت از آن است.
شبکه ها و رسانه های دیگر بین المللی نیز اغلب روند مشابهی را در پیش گرفته اند و بر خلاف اخلاق رسانه های سعی می کنند با تحریف قیام مردم بحرین، حرکت انقلابی آنان را دعوای شیعه و سنی جا بزنند. "بی بی سی" شبکه تلویزیونی دولتی انگلیس، معترضان بحرینی را شورشی می خواند و مواضعی جانبدارانه در قبال تحولات این کشور اتخاذ کرده است. این در حالی است که اکثریت شیعه و اقلیت سنی در بحرین برای آزادی این کشور از چنگال آل سعود و آل خلیفه همپیمان شده اند.
نگاه های متفاوت برخی دولت ها و سازمان ها به بحرین و تحولات آن باعث مظلومیت بیشتر مسلمانان این کشور شده است، مردمی که برای گرفتن حق خود تحت شدیدترین فجایع قرار گرفته اند اما با سکوت، بی تفاوتی و حتی همراهی دولت های مدعی روبرو شده اند. شاید ترس از فراگیرشدن انقلاب مردم استعمارستیز بحرین و سرایت آن به کشورهای عربی مستعمره آمریکا و غرب، آنها را مجبور به اتخاد چنین روش هایی کرده است.